torsdag 15/11

Jag skrev detta: 2007-11-15 Klockan: 09:18:03
Jag måste bara säga att jag blir så irriterad! Jag blir irriterad på alla människor som hatar vintern. Igår vid kvällsmaten så säger mamma: men snön smälter nog bort snart, har vi tur så kommer det ingen mer snö detta året. Vafan! Vad är julen om inte snö? Är det verkligen någon som tycker om att titta ut igenom fönstret i månaderna från november till februari och se en gammal gul gräsmatta och regn? I så fall, säg till mig. Vem vill inte hellre ha lite snö på backen och slippa ha på sig regnjacka och stövlar, än regn året om. För det är ju det vi får, om vi inte har någon snö. Snö = inget regn, inget regn = alla glada.

Och ni som hatar vintern. Har ni inte tänkt på hur många det är som älskar den och skulle vilja ha snö året om för att kunna åka skidor och allt annat kul? Om ni snöhatare får vara utan snö i 9 månader, så kan väl vi snöälskare få ha det i 3? Eller skulle det vara orättvist?

Sluta klaga över snön och se det positivt istället! Det lyser upp, hög myspysfaktor, och det viktigaste av allt:

INGEN RIKTIG JUL UTAN SNÖ!

Fredag 9/11

Jag skrev detta: 2007-11-09 Klockan: 09:53:17
Inför det svenska nationella provet har vi fått ut ett häfte med olika texter och två av texterna handlar om bloggar. Vi gick igenom häftet igår på lektionen och jag bestämde mig för att återuppta mitt bloggande igen efter (ja vad kan det vara) ett halvårs vila? Detta kommer inte att vara min dagbok som de flesta bloggar (jag känner till) är utan jag kommer istället reflektera över saker som jag har funderat på den senaste tiden. Jag ska försöka att inte vara allt för självutlämnande men jag kommer självklart att skriva om hur jag ser på saker och mina tankar.

RSS 2.0