torsdag 18/9

Jag skrev detta: 2008-09-18 Klockan: 19:51:11

Morgonen började som den brukar nu för tiden, otroligt trött. Men jag drog upp mig själv halv sju och begav mig som vanligt till skolan efter att ha sprungit lite till bussen :P Genomgång i svenska och efter det satte jag mig i datasalen och gjorde alla uppgifter ordentligt :) Sedan stannade jag kvar till ett för att ha uppföljningen efter att ha käkat med Jonna och Elinor. Glatt satte jag mig på bussen strax efter två och åkte hem. Men innan jag gjorde jag det hade jag en jättekamp mot min hjärna, för den ville gärna ut och shoppa lite, men jag sa nej och åkte hem så fort jag kunde.

Idag är det ett år sedan jag hade min uppkörning och fick mitt körkort, så jag "firade" med att göra chokladbollar. Jag tänkte att jag skulle sätta i mig några sen ;) Så är det tv hela kvällen nu, och sen ska jag sova. Och kanske ta sovmorgon imorgon eftersom jag är ledig, men jag får se. Borde gå upp och läsa lite i böckerna till praktiken.

På praktiken är det serien VÄNNER som gäller. Lånade box 1 och 2 av Jonna idag som jag tänkte sysselsätta mig med. Har ingen aning om vad jag ska förvänta mig, men jag får väl se vad jag tycker. Idag fick jag nån knäpp idé, jag fick för mig att jag skulle permanenta mig. Eftersom jag älskar att mitt hår är så självlockigt när det är blött, och med den frisyren jag har nu kanske det skulle passa? Jaja, det är nog bara nån idé som jag snart kommer släppa.

lock

Suddig bild, men lite lockar har jag...

onsdag 17/9

Jag skrev detta: 2008-09-17 Klockan: 22:09:11
Idag var det tenta. Oväntad, lätt men lurig.. Alltså jag tyckte under provtillfället att det var lätt och jag kunde egentligen mycket. Men sen blev jag lite osäker.. Men jaja, jag TROR att jag fick godkänt, och jag tänker inte oroa mig i onödan. Jag menar, skrev jag inte godkänt så kommer jag ändå bli besviken, så då kan jag lika väl vara positiv. Efter tentan var det lunch och sen föreläsning med åhörare som inte kan acceptera att man sitter på en föreläsning på högskolan och att man ska visa respekt för den som föreläser. Men jag klarade mig utan att somna, även om jag var nära många gånger.

Jag och Jonna åkte hem till mig vid fyra och fick sällskap av Sandra och Linda vid halv sex. Vi lagade tacogratäng och hade "lill-lördag" framför tvn med tjejsnack. Skönt att bara ta det lugnt, och inte varje onsdag behöva gå ut och festa som andra. Sedan var det ju sista gången som vi umgås innan VFUn och det blir ju tre veckor utan dessa underbara töser, vilket kommer vara tråkigt. Men visst, det ska bli skönt att vara hemma med, men samtidigt vill jag ju umgås med dem jag har träffat här.

Nu är det ännu en dokumentär om skönhetsoperationer och sen ska jag borsta tänderna och sova :) Skööönt. Men för att sen gå upp halv sju igen.. Men jaja, jag är ju trots allt ledig på fredag. SOVMORGON :)

onsdag 17/9

Jag skrev detta: 2008-09-17 Klockan: 08:15:04
Idag vaknade jag till ett litet sms "God morgon solstråle! Sovit gott?" Det gör väl vem som helst glad. Alla borde varje morgon få ett sånt sms. :) När jag får sådana sms så känns det lite mindre olidligt när inte älsklingen är här. Men eftersom inte han är det, så får rix fm vara mitt sällskap i alla fall på morgonen. Men för att sysselsätta mig när jag går upp så tidigt så tänkte jag skriva ett litet inlägg.

Förresten har jag tänkt på en sak, vem läser min blogg egentligen? Eller är det överhuvudtaget någon som gör det? Visst det finns ju någon slags statistik, men jag vet inte riktigt hur källkritisk man ska vara när det gäller den. Och ifall det är någon som läser detta, hur intressant är det egentligen? Jag menar det finns ju blondinbella och dom där, och dom har ju massor med läsare, men det de skriver är ju inte speciellt intressant egentligen? När jag först startade denna bloggen, som är min andra, så tänkte jag att jag skulle skriva om allting som är viktigt i världen. Visst har jag tankar om allting hela tiden men inte kan jag sitta och skriva ner allting här? Eller?

Jaja, nu är det i alla fall dags med tentan snart, eller ja, om två timmar. Men eftersom jag bor där jag bor så blir det så att jag som vanligt går hemifrån en timme innan jag börjar. Men nu får jag väl "plugga" lite då. Men jag är verkligen inte nervös, jag tror, tror att det kommer bli lugnt. Eller så får jag en stor chock och kan ingenting. Nej, nu ägnar jag för mycket tid åt att oroa mig ändå.. Gaah! Vill bara få det överstökat, så nu slutar jag skriva.

tisdag 16/9

Jag skrev detta: 2008-09-16 Klockan: 19:39:25
Sitter här och kollar igenom lite bloggar och sådär när jag vet att jag borde plugga. Men samtidigt så gick jag igenom begreppen med Jonna igår och konstaterade att vi kunde i alla fall hälften, och så gick jag igenom begreppen med Helena och Mira idag och jag konstaterade att jag kunde mer än hälften, eller rättare sagt nästan allt. Jag brukar ogilla att hjälpa folk när det gäller att träna på prov när personen i fråga inte har ansträngt sig speciellt mycket. Alltså är det så att någon har kämpat med något ett tag men inte kommit fram till svaret så är det självklart att jag hjälper dem, men om det är av ren lathet så är jag ganska "osjysst" av mig och vägrar hjälpa till. Men i vilket fall som helst så hjälpte jag dem, eller rättare sagt vi gick igenom dem tillsammans och jag såg det mer som en övning för mig, jag fick ju ett gratis förhör. Så jag var lite egoistisk samtidigt som jag hjälpte någon annan. Jaja, jag vet inte riktigt vad jag ville komma med det där, men ändå.

Idag är det tisdag igen, och det betyder heldag på skolan, vilket som vanligt var helt okej. Eller en föreläsning var otroligt rolig. Hon, alltså föreläsaren, hoppade upp och ner som en studsboll i rummet i en och en halv timma och fick oss alla att skratta. Tänk om man hade fått tio procent av den energin och det engagemanget. Det är en riktigt bra lärare, enligt mig. Men jag är säker på att andra tycker olika. Men en bra lärare för mig är någon som är engagerad, är personlig och talar om erfarenheter.. Det gör det intressant. Efter gruppdiskussionen så hade vi "redovisning" så som alla andra tisdagar. Men det hettade till lite extra för boråsaren som har åsikter om allting, jag säger verkligen inte att det är fel. Det är jätteroligt, men ibland kanske man borde vara lite mer passiv. Jag tror att jag hänger mitt emellan passiv och aktiv, vilket är mitt mål. För jag vill inte gå tillbaka till att vara den där som alltid säger vad jag tycker och tänker precis hela tiden, för sådana personer kan uppfattas vara lite jobbiga. Men jag skulle ändå säga att jag är den som pratar mest i min studiegrupp och rankad kanske femma i de andra små grupperna. Fy på mig. Jag måste försöka lugna ner mig, alla behöver faktiskt inte veta min åsikt om allting. Sedan ringer ju självklart min telefon som jag, fattar inte hur, har glömt att stänga av. Pinsamt! Jag ville be om ursäkt för alla men jag fick liksom inte tillfälle att göra det. Men Margareta, mentorn, såg inte sur ut på mig. Så jag hoppas att hon förlät mitt misstag, kommer aldrig att hända igen, hoppas jag.

Fick blomsterbud av Svensk fastighetsförmedling innan, otroligt onödigt men ändå lite fint. Så nu betraktar jag de söta blommorna på mitt skrivbort. Tackar, tackar.. Idag pratade jag med min handledare Kaj också. En otroligt trevlig och ganska ung kille, har jobbat som lärare i fyra år. Han var väldigt positiv till att jag skulle komma och tyckte nog att det skulle bli ännu roligare än vad jag tycker. Men han peppade mig väldigt mycket också, så på måndag gäller det. :) Det ska verkligen bli jättekul, och nu när jag har pratat med Kaj och så med så är jag ännu mer peppad. Snackade i över en kvart med honom om hur vi skulle kunna göra under veckan och så. Men måndag blir ingenting speciellt. Det blir helt enkelt så att jag ska hänga på honom hela dagen på alla lektioner och så får vi snacka lite i slutet av dagen. Så någon egentlig introduktion kommer jag inte få, pang på direkt. Så får jag hoppas att jag kan hålla i något under de här veckorna, och att jag får följa med någon lärare på en biologi/kemi lektion också, men vem vet? Jag kanske ändrar mig och vill ha något av so-ämnena efter de här veckorna? Det återstår att se, jag har ju trots allt två år på mig att bestämma mig. :P

Men nu får jag väl plugga lite, och som vanligt se på tv och äta lite mat. Sen blir det sängen och upp tidigt för att plugga lite till innan jag ska åka till min första högskoletenta. :)



"Tänk på att människor kan glömma vad du har sagt, de kan glömma vad du har gjort men de kommer aldrig, aldrig glömma hur du fick dom att känna sig!!!!"

måndag 15/9

Jag skrev detta: 2008-09-15 Klockan: 11:13:54
Jaha, så har en förmiddag gått utan att man har gjort speciellt mycket. Ställde klockan på halv sju, halvsov till halv åtta. Gick upp och satte på tvn för att se nyheterna. Men vad händer? Till min förtjusning är det ju mina älsklingar, på tvn, Titti, Roger ocg Gert. Glad i hågen bredde jag två mackor och slog mig ner för att njuta av hur de betedde sig under radiosändning. Så nu blir det rix morgonzoo varje morgon på tv, fast dock bara sändning mellan halv åtta och kvart över åtta. Men ändå. Sedan var det dags för att börja med begreppen till tentan. Höll väl på med dem ett tag, men jag har typ trettio kvar, så jag får ta tag i dem nu, annars skäms jag när jag kommer till Jonna i eftermiddag.

Sedan behöver jag egentligen gå och handla, frågan är bara om jag ska göra det, eller så gör jag det ikväll. Jag har verkligen saker så jag klarar mig, och jag måste tänka på att inte köpa hem för mycket nu, eftersom jag ska bo hemma i tre veckor från lördag. :) Skönt tycker jag. och så ska jag samtidigt bekanta mig med kaninen Dumle för att se om han får följa med upp till Jönköping efter praktiken.. Skulle vara mysigt att ha någon här hos mig, när inte Max är hemma. Men jag får se. Max är ju inte speciellt förtjust i den tanken om man säger så. Hmm. En promenad skulle jag ha tagit idag med, men det får bli efter maten, eller ikväll när jag ändå går ner och handlar. Det är i alla fall en halvtimma som jag rör på mig. Bättre än ingenting. Men nu får jag väl fortsätta med de där begreppen..


"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna
kan skjutas upp till i övermorgon"
      - Mark Twain

söndag 14/9

Jag skrev detta: 2008-09-14 Klockan: 22:10:11
Hux flux har klockan blivit tio igen, efter en mysig dag med älskling och en massa separationsångest som börjar bli vanligt på söndagar nu. Men det är ju en liten tröst att han kommer hem om bara fem dagar.. men det är lååånga fem dagar. Jag har, förutom att jag har kollat på tv (superbra program), klurat på vad jag och älsk ska göra när vi ska fira två år.. Men jag tror jag vet nu.. men vi får väl se.. Gäller att spara lite pengar till det, är ju inte gratis att roa sig. Även om masse skulle kunna nöja sig med en hyrd film och lite mat. Jag får se, men det är ju ändå lite spännande och roligt att planera lite. ;) Har hunnit med några av begreppen till tentan, eller i alla fall en tredjedel. Tänkte jag skulle hinna med resten imorgon innan jag ska till skolan för att ha drama klockan tre och sedan gå igenom dem med Jonna hos henne. Så att åtmindstånde våra tolkningar stämmer överrens. Sen gäller det att plugga på måndag och tisdag kväll. Men det ska bli skönt att ha VFU snart. Så man får göra något annat än att sitta och lusläsa böcker. Gud vad kul det ska bli. Så jag får väl ringa min handledare Kaj imorgon. Det kommer jag säkert glömma, men nu påminner jag mig sjäv igen. Jaja, det är väl dags att sova snart. Men funderar just nu på att ta en macka för att inte magen ska skrika när jag vaknar imorgon. Jag är ju hungrig redan nu. Jo, så får det nog bli.

Kvällsmacka, kackerlacka...

söndag 14/9

Jag skrev detta: 2008-09-14 Klockan: 08:49:31
En liten sammanfattning av helgen.. Älskling kom hem, vi åkte hemhem för att träffa mamma och pappa men eftersom de hade blivit bjudna till grannarna så gick dom dit och vi åkte hem direkt när vi kom hemhem. Hämtade upp Simon på vägen tillbaka för att peppa oss för lite fest. Så det blev en "boysnight" vilket var kul. Kvällen slutade dock inte bra för en viss person, vilket man kunde ha räknat ut,. Men att jag skulle behöva skura golvet 05:20 på lördagsmorgonen hade jag aldrig anat. Åkte upp till A6 lite på förmiddagen och handlade mat. Köpte en sladd på ONOFF som löste problemet med digitalboxen. Äntligen. Jag och älsk lagade mat och hyrde film, för att sedan åka in till stan och se Patrik 1,5. Gud vad bra den var! Sen är jag visserligen inte någon person som är anti svenska filmer, men den här är verkligen sevärd. När bion var slut ville jag se den igen. :)

Nu tog jag mig själv i kragen och bestämde mig för att gå upp åtmindstånde klockan åtta, för annars får jag aldrig in den rutinen till veckan. Idag är det plugg som gäller. Men först ska pappa komma hit vid elva för att skruva lite här i lägenheten igen. Och sen ska jag och max mysa, tills han åker med tåget vid fem igen, vilket kommer göra att jag gråter floder. Det känns verkligen fruktansvärt när han åker ifrån mig på söndagskvällen. Men sen känns det också underbart när han kommer hem på fredagskvällen. Och han kommer ju trots allt nästa helg. Tur är väl det.

Och om en vecka idag är det dags att flytta hem ett tag, eller rättare sagt tre veckor. En underbar period med praktik ligger framför mig när jag har klarat av den här veckan med tenta och föreläsningar. Det ska bli jättespännande att komma in i klassrummet som lärarstudent. Jag får bara hoppas att jag får hålla i lite lektioner och så, annars lär det bli VÄLDIGT tråkiga veckor för mig. Men jag måste ringa min handledare idag eller imorgon för att se hur han är framför allt, och se lite vad han har tänkt att jag ska göra under de här tre veckorna.

Men jag måste ju såklart komma hem på helgerna, för att ta post och kolla till lägenheten. Och förhoppningsvis, ifall max kommer hem några helger framöver, mysa med honom. Men nu är det väl dags för mig att ta en dusch och göra mig iordning.

Puss och hej, leverpastej (är äckligt)

torsdag 11/9

Jag skrev detta: 2008-09-11 Klockan: 22:03:22


Ge mig student och sommar igen....

torsdag 11/9

Jag skrev detta: 2008-09-11 Klockan: 20:53:19
Vaknade med en liten bakfylla efter gårdagen. Snoozade i en och en halv timme, gick upp och duschade, såg på nyheterna och åt frukost. Helt plötsligt var klockan halv tio och jag fick bege mig mot skolan. Lunch med Jonna, Elinor, Linda och Sandra. Ångest för att jag åt pommes och kebab.. Halvt illamående resten av dagen och ingen energi från maten. Gjorde faktiskt uppgiften i svenska, till skillnad från många andra. När jag slutade vid fyra var jag faktiskt väldigt nöjd med att jag hade lärt mig mycket. Gick till Jonna för att hämta min väska, vilket slutade med att jag stod i dörren och snackade i en timme.

Kom tillslut hem vid halv sex. Var inne på manpower och så, köpte biljett till Patrik 1,5 på lördag för att "fira" 23 månader. Åker hem imorgon med älskling för att ta det lite lugnt med familjen. Jag hoppas att jag får ordning på min självdiciplin så att jag kan ta det lugnt i helgen. Och jag hoppas att mamma kan hjälpa mig med tentan. Annars kommer jag ha panik på söndag! Imorgon MÅSTE jag gå upp klockan sex så att jag skriver pappret till litteraturseminariet. Och sen behöver jag läsa mer till tentan...

Stress och press, mer tristess

tisdag 9/9

Jag skrev detta: 2008-09-09 Klockan: 20:55:11
<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/109581/livets-tankar?claim=wfx17960hk7">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Idag var jag otroligt pigg. Har ingen aning om varför men efter att ha varit i skolan från klockan halv nio till halv fem så kände jag mig inte det minsta trött. Så det var bara att ta tag i vad är kunskap? och jag läste faktiskt ut den. Så idag har jag pluggat från halv nio till halv nio, men då är ju det inklusive raster och så.. Men jag är stolt över att jag lyckades läsa ut boken. Men jag har kommit underfund med att det är så otroligt mycket att göra denna veckan. Och att vi ska ut imorgon gör ju inte att jag får mer tid. Men jag är inte alls pepp och funderar faktiskt på att bara ta några cider och sen åka hem, men jag får se hur det blir. Måste ju orka upp på torsdag halv sju.

Så var det tvättid imorgon med. Jag har verkligen ingenting emot att tvätta, tvärt om. Men eftersom man har så kort tid på sig att tvätta så är det bara jobbigt och sjukt stressigt. Men det gör ju att jag måste gå upp senast klockan sju imorgon bitti, vilket gör att jag kan komma igång med läsningen. Gött.. Har lite svårt att koncentrera mig när jag läser, jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Men imorgon måste jag göra inlämningen till litteraturseminariet i första hand, och sen läsa allt till svenskan på torsdag.

Nu får jag väl roa mig lite vid tvn tills det är dags att knyta mig igen.

Hej svejs och massa grejs.

måndag 8/9

Jag skrev detta: 2008-09-08 Klockan: 20:38:34
Igår åkte min älskling, igen. Som vanligt så lipade jag när jag gick ifrån tågstationen trots att han kommer tillbaka till mig redan på fredag. Det är så otroligt ensamt att vara här utan honom. Men jag hoppas att jag kommer vänja mig vid ensamheten, i alla fall tills jag tar med kaninen hit upp. Då har jag någon att gosa med i alla fall. :S I lördags hade jag inflyttningsfest, för mig var den ganska lyckad. Först så bangade ju alla, så vi blev ju sju stycken. Sen blev det för mycket dricka blandat med en förkylning vilket gjorde att jag mådde dåligt ett tag. Sen var det bara att ställa sig och köa när vi kom in till stan. Men vi kom i alla fall in på centrum, tack och lov. Dansade och snackade med folk. Träffade Vanna, Anes och Therese som jag knappt har sett på tre år. Väldigt roligt, även om vi inte hann prata någonting. Sen var det buss hem och hopp i säng.. Film och gos hela söndagen tills Max åkte hem.

Idag var jag ledig, skööönt! Sov till nio, gick upp och försökte läsa lite, men var aldeles för trött. Tog ett bad och vid elva åkte jag ner och handlade för att få lite mat till middagen och det viktigaste av allt, mjölk till te och kaffe. Käkade potatis och fiskbullar till middag och började känna mig pigg. Började läsa Vad är kunskap? och drack tre koppar te på typ en halvtimme, vilket gjorde att det blev väldigt svårt att läsa. Gick på toaletten en gång i kvarten i typ en och en halv timme innan jag förstod att jag fick lägga av med att dricka te. Hann läsa hälften av det jag skulle göra idag, innan det var dags att laga kycklingpaj till kvällsmat. Något som jag aldrig har gjort innan. Det blev väldigt gott :D

Nu ska jag se "från koja till slott" och dricka massor med kaffe, så att jag orkar läsa resten av boken, för att sedan gå upp vid halv sju imorgon och köra heldagen på skolan som vanligt på tisdagar. Ska bli kul att träffa alla igen. :D

Host, host, köp en ost..

fredag 5/9

Jag skrev detta: 2008-09-05 Klockan: 10:14:49

Äntligen är jag klar med den "lilla" boken och uppgiften till dagens litteraturseminarium. Okej, så jobbigt har det inte varit men ändå. Så nu ska jag duscha, laga lite mat och kurera mig lite till innan jag beger mig, snorig och allmänt hängig, till skolan och mitt första "prov". Jag är lite småsur över att jag är förkyld med tanke på inflyttningsfesten imorgon. Men det löser sig, efter några öl så är en förkylning nog det minsta problemet. :)

Jag fattar inte vad som flög i mig igår eftersom jag bokade två biljetter till arn till imorgon. Jag som verkligen har undvikit att se de filmerna. Men men, det var väl mest för att Alle, Jocke, Johan och Julia skulle gå.. Så då får det tredje paret följa med också :P Idag kommer älsklingen hem och jag har tydligen lovat honom att jag ska köpa en tröja, så jag får väl ta och göra det sen efter skolan, men det får bli en senare fråga. Just nu vill jag bara duscha och bli så fräsh som man kan bli när man är förkyld, vilket är inte alls fräsh.

Atjo, prosit
..
..


Såhär har min morgon sett ut...

torsdag 4/9

Jag skrev detta: 2008-09-04 Klockan: 19:21:36
Idag var jag i skolan och hade svenska från 8.30 till 14.15.. Det var skönt att få komma hem lite tidigare, men eftersom jag direkt åkte ner till affären för att handla mat och en kur på apoteket för 350:- för att jag ska kunna bli av med min förkylning, så slutade det med att jag var hemma vid fem i alla fall. Sedan jag kom hem har jag ägnat aldeles för lite tid åt skolan och har istället bakat chokladmuffins och suttit på msn. Fy skäms. men men, jag har ju ända fram tills klockan 13 imorgon innan jag ska vara fullt förberedd på litteraturseminariet. Och det kommer gå bra.. Det vet jag. :S

Så jag behöver gå upp tidigt även imorgon. Går jag upp vid sju så hinner jag skriva inlämningen och gå igenom anteckningarna en sista gång. Men det kräver att jag sitter lite vid datorn och sammanfattar senare ikväll.. Men först borde jag äta något, och sen är det Idol och från koja till slott på tvn. Men eftersom jag har en tendens att inte kunna somna innan klockan halv tolv även om jag känner mig trött vid 10 så tror jag att jag ska kunna sitta med boken lite till sen.

Tänkte lägga upp en bild på mina muffins som smakar godare än vad de ser ut pga. att jag la i lite för mycket i formarna.. Men men, :D Back to work, och min lägenhet som luktar chokladmuffins :)




onsdag 3/9

Jag skrev detta: 2008-09-03 Klockan: 22:11:35
Okej. Dags för mig att börja blogga igen kanske? Jag vet att jag har sagt det förut. "Nu ska jag verkligen börja blogga och skriva om varje dag.. bla bla bla", jag har bestämt mig för att jag inte ska göra några löften, för när det gäller internet så håller jag ingenting. Men iaf så gör jag ett nytt försök nu.

Nytt liv kan man väl säga att jag har fått. Jag bor nu i Huskvarna, går på högskolan i jönköping och utbildar mig till lärare. Jag har knappt vant mig vid tanken att jag har flyttat hemifrån, men det lär väl gå upp ett ljus för mig snart.

Idag gick jag upp klockan sju, trots att jag inte skulle till skolan alls. Så duktig är jag :D Jag läste 60 sidor i min bok, dvs. jag läste klart den bok jag har litteraturseminarie på på fredag. Jag sammanfattade hundra sidor av 300. Så imorgon har jag tänkt att efter skolan samanfatta de andra två hundra, så att jag på fredag förmiddag kan göra uppgiften som ska lämnas in och förbereda mig till seminariet. Vad har jag gjort mer idag? Mindre och andra saker än vad jag hade tänkt mig att göra iaf. Jag har åkt till IKEA och köpt mitt efterlängtade skrivbord som äntligen hade kommit. Så jag konkade på ett 32 kilo tungt skrivbord upp för trapporna och lyckades sätta ihop det :)

Så nu sitter jag vid min arbetsplats som jag kommer ha i fem år, tills jag tar min examen på högskolan. Puh. Men jag är iaf nöjd. Jag tror jag kommer trivas väldigt bra här. För övrigt har jag städat och plockat här i lägenheten, något som jag var tvungen att göra, jag ska ju trots allt ha inflyttningsfest här på lördag. Men jag ska storstäda på förmiddagen på lördag har jag tänkt. Och sedan måste jag gå runt till alla grannar och förvarna dem om att vi kommer vara högljudda, pga. Max ljudsystem.

Jag är ganska förväntansfull inför lördagen. Det ska bli kul att träffa alla igen och äntligen inviga detta lilla stället. Det roliga är att folk meddelar att de ska komma till andra än mig, som ska ha festen. Men jag älskar mina vänner för det :P men jag tycker bara det är lite komiskt. Blir man bjuden på en inflyttningsfest är väl inte den som håller i festen den sista som man meddelar om att man ska komma.. Jaja.. Men det blir FEST :D

Nu får jag väl krypa upp i min säng, ensam som jag är. Tur att jag har Max fina tv som sällskap. Annars vet jag inte vad jag hade gjort. :D Pussokram

RSS 2.0