Mee

Jag skrev detta: 2009-04-08 Klockan: 20:51:43


Hur länge har du bloggat?
I kanske ett och ett halvt år..
Hur ser ditt rum ut? Min lägenhet tar för lång tid att beskriva..
Vad är du bra på? Att städa, tror jag :)
Vad är du dålig på? Att vara inloggad på msn
Beskriv din familj med ett ord? Det går inte
Hur vill du se ut om fem år? Som jag ser ut nu fast lite smalare och äldre
Vad skall du göra imorgon? Åka hem till landet
Vad sover du i? trosor
Har du en tv i ditt rum? ja..
Kan du vissla? Ja..
Var finns dina kläder i ditt rum? i min garderob
Vad lägger du helst på dina mackor? Ost, skinka och gurka
Jobbar du? På sommaren och till jul.
Lyckligaste ögonblicket i ditt liv? Finns många.. när jag kom in på högskolan blev jag lycklig
Ett barndomsminne? Vindskyddsbygge med syrran, Vincent och Linus.
Var du intresserad av mode när du var liten? Nja, ne det vet jag inte om jag var.
Har du någon dold talang? Jag har viga fingrar
Vad hatar du? fördomar
Längd? 168 cm
Sköter du skolan bra? Ja det anser jag
Favoritgodis? Choklad
Tränar du? Japp, fem gånger i veckan
Kan du stå på händerna? Nej, eller mot en vägg går det.
Vad för väska använder du? Olika men mest en svart i fejkat skinn
När får du kalla kårar? När det känns som att någon förföljer mig på natten när jag är ensam
Gillar du att skratta? Ja, men jag gör det inte speciellt ofta
Har du sett twilight? Nej, men jag och syrran ska börja läsa de tre första böckerna nu.
Snackar du mycket skit? Skit och skit, jag säger vad jag tycker och tänker men det kan jag säga till personen i fråga också.
Favoritmat? Tacogratäng tror jag
Knäppaste dröm du haft?  Min evighetsdröm om en stor kula
När vill du gifta dig? Det vet jag inte. Om tio år kanske?
Vad hatar du att göra? allting jag är dålig på.
Hur långt är ditt hår? Kort :)
Favoritplagg i gardroben? Mina killah-jeans som jag är för tjock för :(
Hur lång vill du vara? Lite längre, kanske 173?
Kan du spela instrument? Nja, lite gitarr, piano och så..

8 april

Jag skrev detta: 2009-04-08 Klockan: 19:19:55
Sitter och har lite ångest över att jag har käkat en portion fullkornspasta med kassler. Meningen var ju att jag skulle skippa kolhydraterna i två veckor, men samtidigt så åker jag hem imorgon och då blir det ju inte bara GI och sen är det fest på lördag och sådär. Jag tror att jag ska väga mig på morgonen på fredag igen. Får se om det har hänt något. Efter en och en halv månad så känner jag väl inte så himla mycket. Låren har nog blivit lite mindre, armarna har blivit större så nu syns det att det finns några muskler där under. Konditionen har blivit bättre märkte jag idag när jag "joggade" på maskinen en en kvart och kom upp i 4 kilometer när jag alltid brukar komma till 3,5. Något som jag har tänkt på idag speciellt är också att precis vid höftbenen och under bikinilinjen syns benen lite tydligare än vad dom brukar.

Dricker proteindrinkar nu efter träningen och det är ganska dyrt, 10 kronor per portion, men det får det vara värt. Men fy vad äckligt det är. Första gången försökte jag skaka den så att pulvret skulle lösa sig i vattnet men det blev massa klumpar och jag höll på att få upp det jag fick ner. Men efter mycket möda och håll för näsan så gick det ner. Nu har jag kommit på att jag kan ta elvispen så blir det inga klumpar. Så idag kunde jag faktiskt halsa hälften och dricka hälften. Visste inte ens att jag kunde halsa och jag kommer inte ihåg hur jag gjorde men gick gjorde det. Imorgon blir det träning på morgonen också men sen blir det uppehåll eftersom jag åker hem. Jag ska tvinga Julia och Albin att gå ut och gå med mig så vi rör på oss lite.

Idag är det hockey igen och Färjestad leder med 3 1 i matcher mot HV71 så de kommer antagligen ta SM-guld ikväll så det där med OLearys på söndag för att se på matchen blir nog inte av. Eller, det skulle förvåna mig om HV vinner. Jag ska i alla fall se matchen för en gångs skull. Något som jag aldrig har gjort innan. Såg lite av gårdagens match men inte förlängningen. Så tråkigt att sesongen är slut snart. Men i höst får jag gå på många matcher.

Imorgon åker jag hem igen till landet och det ska bli väldigt trevligt. Det är så underbart väder nu också. Sommar nästan! Idag var det regn i luften hela dagen men det är ändå väldigt skönt väder och det luktar vår överallt. Vitsippor, krokus, fiskmåsar, småfåglar, allting är så härligt. Även om jag är i stan så luktar det härligt också när jag går mina promenader i småskogarna. Så himla härligt!

Förresten. Är jag tråkig för att jag inte ska gå ut imorgon? Käns som att jag behöver spara de pengarna och det kommer bara fler och fler utgifter.. Usch! Ska bli skönt i sommar när jag får pengar.. :)


6 april

Jag skrev detta: 2009-04-06 Klockan: 23:38:38

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här men det har varit full rulle hela veckan och jag har varit så sur hela tiden så jag har inte tagit mig tid att skriva något tråkigt. Jag vet inte varför men de senaste veckorna har jag varit så ledsen, sur och arg hela tiden. Och det går ju verkligen ut över Max och jag är hela tiden på helspänn och är aggressiv mot honom. Men jag måste skärpa mig. Jag funderade över varför jag egentligen går runt och är "deppad" men det finns ju fan ingen anledning. Det är bara jag som är så himla negativ hela tiden. Så nu är det vår och härligt och jag bestämde mig för att jag ska bli mycket gladare nu. Det måste jag, mår ju inte bra av att hålla på såhär. Känner mig så fruktansvärt dum mot Max också och det är verkligen inte kul. Jag vet inte vad jag skulle göra om han lämnade mig och jag vill inte tänka på det heller. Och därför måste jag se till att han inte gör det. (Vilket jag inte tror att han har tänkt göra).

Min kära syster har blivit tillsammans med sin bästa kompis Albin "Aladdin" och är helt nykär och så. Jag är så himla glad för deras skull och de passar så bra ihop :) Så det har nog smittat av sig lite och jag saknar Max så himla mycket nu när han är i Göteborg och jobbar. Det var så länge sedan det var bara vi hemma och lagade mat och kollade på tv en vardag. Saknar det. Nu när det är vår så kan man hitta på så mycket tillsammans. Bara laga mat och ta med i en korg och sätta sig ute någonstans är ju jättemysigt.

Just nu så sitter jag uppe för att få ordning på mina sömnproblem. Så denna natten ska jag bara sova i sex timmar. För då är jag tröttare imorgon och sådär. Jag har inte läst in mig så mycket på det än men jag ska läsa mer imorgon. Mamma var snäll och köpte boken om sömn på apoteket åt mig så jag läste halva idag. Jätteintressant faktiskt. Får väl se om det finns något användbart i den. Men inatt är mina odds väldigt dåliga. Jaja..


RSS 2.0