onsdag 15/10

Jag skrev detta: 2008-10-15 Klockan: 21:34:48
Efter tre veckors VFU och en tripp till Danmark med min älskling så är jag tillbaka med bloggandet. Tillbaka till skolan och tiden har verkligen gått fort. Efter tre dagar här hemma i Jönköping så känns det som om jag aldrig har åkt här ifrån. När det gäller skolan så är det hemtentan som är aktuell. Imorgon är det en vecka kvar tills den ska vara inlämnad. Puh. Jag och Jonna har varit kolugna för att vi tycker om att skriva. Men efter en dag med reflekterande över tentan så är vi inte så säkra på att det kommer bli så lätt. Men bara jag kommer igång så känns det som att det kommer flyta på bra. Även om mitt mål var att bli klar innan helgen och jag vet att det inte kommer att hända så känner jag mig ändå ganska lugn.

Nu har halva veckan gått, shit vad tiden rinner iväg. Jonna har fått mig att se serien Vänner och under mina VFU veckor så såg jag första sesongen, men idag har jag sett halva sesong två! Det börjar gå till överdrift. Men jag är besatt av det. Så man kan väl säga att istället för att göra tentan så har jag sett Rachel och Ross kärleksproblem hela dagen. :S Imorgon har jag i alla fall tänkt att jag ska gå upp klockan sju även om jag börjar halv elva. Får se om det blir så, eller om jag snoozar bort hela morgonen, vilket by the way stod i tidningen att man sover sämre om man gör. Så jag får väl lyda tidningens råd och låta bli det imorgon, får se hur det går.

Nu ska jag dricka lite oboy för att göra åt lite mjölk innan den går ut. Tur att Julia kommer i helgen och förhoppningsvis Max, så att lite mat går åt. :) Så att man inte blir besatt av att äta Jonna.. Haha.. God natt

Kommentarer :)
Postat av: Jonna

Hahah det är tur att det kommer lite folk som hjälper dig med maten! ;P

2008-10-16 @ 08:01:17
URL: http://jjoonnaaa.blogg.se/

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0