tisdag 21/10

Jag skrev detta: 2008-10-21 Klockan: 13:07:57

Nu är det bara fyra dagar kvar tills pengarna kommer :) Skönt! Inte för att dom är slut, men det känns ändå jobbigt när siffrorna minskar på kontot. Nu när jag och Jonna har beställt böcker med, och så är det sittning imorgon vilket betyder att onödiga pengar kommer att försvinna på fyllan. Men idag studerar jag. Eller, försöker rättare sagt. Hemtentan är verkligen inte färdigt men den börjar långsamt få sin form. Jag är klar med tredje uppgiften och är halvklar med de andra två, men oroligheten finns ändå där. Att jag inte ska hinna klart, eller att jag har skrivit något helt annat än vad de vill ha. Eller värst av allt, att det inte kommer att bli godkänt. Usch! Nej, nu ska jag tänka positiva tankar..

Men jag ska i alla fall till Jonna med Elinor sen så att vi kan kolla på varandras. Jag är så trött på att läsa det jag själv har skrivit så det ska bli skönt att någon annan kan rätta mig. Sen har jag ju hela kvällen idag och imorgon till klockan tre på mig att bli klar, så det löser sig. Men det är så frestande att sätta på ett avsnitt av vänner på tvn och slappa. Men jag har redan sett sex avsnitt idag, så jag har sett exakt halva sesong tre nu. Jaja, beroende blir jag.

Nu behöver jag gå och kissa igen efter alla koppar te jag har druckit och sen måste jag äta något. Det blir väl ett, eller två avsnitt med vänner och sen blir det tillbaka till skrivandet innan jag ska bege mig till Jonna.


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0