tisdag 28/10

Jag skrev detta: 2008-10-28 Klockan: 20:24:52
Idag var jag på två fruktansvärt tråkiga föreläsningar som handlade om forskning. Och det är inte att jag är ointresserad av forskning utan att den första delen var helt enkelt inte så spännande, och den andra föreläsaren skrek hela tiden så jag var tvungen att sitta och hålla för öronen för att inte bli döv. Men jaja. Idag har jag i alla fall planerat in tre roliga saker som jag ska göra framöver. 1. Julklappshandling på Ge-Kå's med Jonna, Linda och Sandra. 2. Pepparkaksbakning hos Sandra med Linda och Jonna. 3. Filmkväll med Jonna imorgon. och sen kommer 4. Alle kommer hit och sover över på onsdag nästa vecka. Så jag är ganska nöjd. Känns inte som att jag bara kommer att sitta ensam i min lägenhet hela tiden.. Ensam är jag väl inte för Dumle är ju trots allt här, men det enda han gör är att sitta i sin bur, vill bli klappad och springer efter mina fötter.

Idag har jag gått mina 10 000 steg också. De 7 000 första var jätteenkelt, men sen fattades det 3 000 när jag var påväg hem, så jag var tvungen att gå en massa omvägar vilket inte var så kul. Men svettades gjorde jag så jag är nöjd. Men tempot var betydligt lägre än igår eftersom jag fick sån otrolig värk i mitt vänsta smalben så jag trodde jag skulle dö. Det är som om jag har mjölksyra i hela smalbenet och sen gör det jätteont när jag böjer på foten upp och ner. Men jag ska nog kolla upp det, så att det inte är något med benhinnorna eller nånting. Usch. Eller så är det någon konstig träningsverk i bara vänstra benet, men jag brukar ha det i båda benen jämt när jag går snabbt så jag vet inte alls vad det är. Hmm.

Jag har inte varit lika pepp på att läsa som jag trodde jag skulle vara idag. Jag har faktiskt bara läst ett kapitel i psykologiboken, så nu är jag på sida 91. Men imorgon är jag ledig hela dagen och jag har bestämt att jag har två mål. Mina steg, och sen ska jag faktiskt läsa HELA forskarboken på 150 sidor. Och det är inte mycket, så det ska jag klara av. Sen borde jag åka till A6 och köpa födelsedagspresent till Julia och en Mp3. Jag har också börjat fundera på vad jag ska vara utklädd till på lördag så det ska jag också kolla efter. Jag funderar på att vara lärare, med lite utmanande kläder eller vad man nu ska säga. Men jag vet inte riktigt. Jag måste höra vad Alle ska vara, så jag inte skämmer ut mig. :) Men jag ser fram emot maskeraden i alla fall. Och det ska faktiskt bli skönt att komma hem igen, även om jag precis var hemma. Men jag saknar ju Max.

Men nu är det äntligen hemma på tv, och sen pimp my ride. Åh, jag längtar tills vi har gjort min bil orange, fan va tufft :) Jaja. Hej svejs.

Dagens steg:   10 866

Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0