torsdag 23/10

Jag skrev detta: 2008-10-23 Klockan: 22:00:22
Ja då var det återinspark igår. Superrolig kväll, så kul att träffa alla igen och se bilderna. Det känns som om det var något slags avslut, det som var roligt är att det är bara början. Det blev väl som vanligt lite för mycket dricka så det fick både jag och Jonna känna av idag. Men jag blev som vanligt väldigt dålig, men nu har jag fått igång matätandet igen. Idag har jag bara legat i soffan hela dagen, förutom den en och en halv timman som jag var på en föreläsning. Jag har sett två och en halv timma med vänner så nu har jag sett klart sesong tre också. Men jag har funderat mycket idag också.. Tanken om att jag faktiskt har gått upp i vikt de senaste två månaderna gör mig jätteorolig. Därför ska jag ta tag i träningen nästa vecka. Jag ska hem imorgon och låna Julias stegräknare och jag har faktiskt tänkt att jag ska gå 10 000 steg om dagen. Det måste jag klara! Och sen blir det ett gymkort också, med tio provomgångar som antagligen blir ett årskort. Jag menar, jag sitter ju hela tiden hemma när jag inte går i skolan. Så en timmas promenad om dagen och en timme på gymmet eller gympan i alla fall varannan dag ska jag bara klara.

Har väl egentligen inga förhoppningar om att gå ner någonting i vikt, men det kan vara bra att få igång träningen i alla fall. Och göra det till en vana. Så nu är jag väldigt peppad. Jag får göra det till en tävling på något sätt. Och skriva upp hur mycket jag har gått eller tränat på någon lista så att jag kan se resultat. För jag kan inte säga att jag är nöjd med hur min kropp ser ut nu, och jag tror att jag kan ändra den, bara jag kämpar för det. Och kämpa är något som jag aldrig brukar göra, så det är väl dags att börja nu.

Imorgon är det kursavslutning och kursstart på förmiddagen. Sen ska jag bara hem och äta, städa trapphuset och packa och sen har jag tänkt åka hemhem. Men jag och Max ska åka hem hit igen på lördag, men att bara få komma hemhem och till "landet" ska bli så skönt. Och sen blir det handling när vi kommer tillbaka hit för då kan jag äntligen utnyttja bilen, som jag måste erkänna att jag saknar efter bara en vecka. Jag känner mig så handikappad utan den. Men det blir alltså buss hem imorgon, med en stor väska eftersom jag har tänkt att jag ska ta med all smutstvätt hem. Det är så skönt att inte behöva stå i tvättstugan här hemma och stressa för att bli färdig med tvättandet. Nu blir det lite mer tv, och sen ska jag sova. Och sen är det upp imorgon klockan halv sju.


Saker jag saknar just nu: Min bil, Mp3, Gymkort, Energi, Photoshop... Max :)

Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0