onsdag 3/9

Jag skrev detta: 2008-09-03 Klockan: 22:11:35
Okej. Dags för mig att börja blogga igen kanske? Jag vet att jag har sagt det förut. "Nu ska jag verkligen börja blogga och skriva om varje dag.. bla bla bla", jag har bestämt mig för att jag inte ska göra några löften, för när det gäller internet så håller jag ingenting. Men iaf så gör jag ett nytt försök nu.

Nytt liv kan man väl säga att jag har fått. Jag bor nu i Huskvarna, går på högskolan i jönköping och utbildar mig till lärare. Jag har knappt vant mig vid tanken att jag har flyttat hemifrån, men det lär väl gå upp ett ljus för mig snart.

Idag gick jag upp klockan sju, trots att jag inte skulle till skolan alls. Så duktig är jag :D Jag läste 60 sidor i min bok, dvs. jag läste klart den bok jag har litteraturseminarie på på fredag. Jag sammanfattade hundra sidor av 300. Så imorgon har jag tänkt att efter skolan samanfatta de andra två hundra, så att jag på fredag förmiddag kan göra uppgiften som ska lämnas in och förbereda mig till seminariet. Vad har jag gjort mer idag? Mindre och andra saker än vad jag hade tänkt mig att göra iaf. Jag har åkt till IKEA och köpt mitt efterlängtade skrivbord som äntligen hade kommit. Så jag konkade på ett 32 kilo tungt skrivbord upp för trapporna och lyckades sätta ihop det :)

Så nu sitter jag vid min arbetsplats som jag kommer ha i fem år, tills jag tar min examen på högskolan. Puh. Men jag är iaf nöjd. Jag tror jag kommer trivas väldigt bra här. För övrigt har jag städat och plockat här i lägenheten, något som jag var tvungen att göra, jag ska ju trots allt ha inflyttningsfest här på lördag. Men jag ska storstäda på förmiddagen på lördag har jag tänkt. Och sedan måste jag gå runt till alla grannar och förvarna dem om att vi kommer vara högljudda, pga. Max ljudsystem.

Jag är ganska förväntansfull inför lördagen. Det ska bli kul att träffa alla igen och äntligen inviga detta lilla stället. Det roliga är att folk meddelar att de ska komma till andra än mig, som ska ha festen. Men jag älskar mina vänner för det :P men jag tycker bara det är lite komiskt. Blir man bjuden på en inflyttningsfest är väl inte den som håller i festen den sista som man meddelar om att man ska komma.. Jaja.. Men det blir FEST :D

Nu får jag väl krypa upp i min säng, ensam som jag är. Tur att jag har Max fina tv som sällskap. Annars vet jag inte vad jag hade gjort. :D Pussokram

Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0