Ja, jag tycker synd om mig själv...

Jag skrev detta: 2009-08-29 Klockan: 21:51:31
Förra veckan så tänkte jag såhär: Jaja, jag får väl bli förkyld och ta det lugnt ett tag. Det gör väl ingenting? Hoppas jag får svininfluensan på samma gång så sliper jag vara rädd för att få den sen.. Men jag måste säga att jag har ändrat mig. Jag kan verkligen inte påstå att jag är jättesjuk. Men jag har väldigt svårt att andas, dels pga. att min hals är torr och gör ont, dels för att min näsa är helt igentäppt. Jag har ingen feber men det känns som om den ligger på lur, har ungefär en halv grad över det normala. Och jag är slut i kroppen.

Jag är trött hela tiden och orkar verkligen inte plugga. Det enda jag vill göra är att sova och bli frisk eller helt enkelt bli frisk utan att sova. Men jag antar att detta kommer hålla i sig ett tag. Är jobbigt också för att man blir ju inte direkt bemött med kärlek av dom man möter. Så fort någon säger att man är sjuk så ser folk på den personen med avsky. Jag fattar också att man inte vill bli smittad, men ändå.

Jag har läst lite på internet om vad jag borde göra.
- Äta massa vitlök,
- c-vitamin,
- honungste,
- varma filtar,
- ta det lugnt,
- titta på film,
- ångbad för ansiktet,
- fotbad,
- svettas,
- sova med mössa, halsduk och vantar, etc..

Man får väl tro vad man vill om det där men jag tror att oavsett om dom där huskurerna hjälper så är det tanken som är den viktiga. Jag tror att man många gånger kan bota sig själv med att tro att man ska bli frisk. Men jag äter Espiritox, dricker Kan-Jang och tar Ipren när jag är tung i huvudet eller ska sova.

Men jag ska dricka lite juice imorgon och så kanske Max kan köpa inlagda vitlöksklyftor när han kommer förbi, om han kommer. Hoppas att jag inte har smittat honom men det har jag säkert, jag menar pussa någon som är förkyld är ju inte det smartaste. Och han som ska upp till Göteborg och jobba nu igen. Men han får faktiskt skylla sig själv lite om det nu är så :) Men nu ska jag försöka sova, ska tvätta lite mer imorgon och försöka läsa den där Beck-boken så jag slipper den.

Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0