Nu ska jag klaga lite till...

Jag skrev detta: 2009-08-31 Klockan: 19:05:35
Jag vet att det enda jag gör är att gnälla men jag måste. Så nu: Varför har dom så jäkla varmt på bussarna? Jag fattar inte, det är i princip sommar fortfarande och dom har på elementen. Så istället för att sitta och njuta av en liten busstur så ska man svettas mängder när man bara har en tunn tröja på sig. Jag förstår helt enkelt inte. Sen måste jag säga att jag är sjukt trött, har varit i skolan på eftermiddagen idag och jag förstår inte hur jag ska orka hela dagen imorgon om jag fortfarande mår dåligt. Jag har sett att mina svenska och psykologiföreläsningar kommer att krocka framöver. Jag har typ en föreläsning i veckan i varje ämne och ändå måste de läggas på tisdagseftermiddagarna allihop? Men men det ska väl lösa sig, jag får väl skriva av anteckningar och sådär.

Nu har jag i alla fall suttit med vår webbanalysuppgift som jag tycker suger, kursen är rolig men vissa uppgifter fattar jag inte varför vi gör. Men det är väl så det ska vara. Imorgon är det i alla fall grupparbete på förmiddagen och psykologi på eftermiddagen, kvällen kanske det blir filmkväll hos Ronja men det är bara om jag orkar. Vi skulle träffas klockan sju isf och det är vad klockan är nu och jag är helt slut.

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv för jag har bestämt att jag inte ska sätta på tvn på hela eftermiddagen och kvällen och än så länge har jag hållt det. Annars står min tv på timme efter timme men jag tänkte att jag kanske blir mer effektiv om jag inte har den som distraherar mig hela tiden. Som alla andra veckor så har jag en lång lista på saker som jag bör göra även denna vecka. Får se hur mycket som blir gjort. Jag borde börja med psykologin men det är så segt, men samtidigt så ska jag snart lämna tillbaka böckerna så ja. Men den ena boken har jag ju köpt nu så jag längtar tills den kommer på posten. Sen väntar jag fortfarande på en annan kursbok som jag har beställt men den kommer nog imorgon eller i övermorgon. Behöver börja läsa i kurslitteraturen i svenskan.

Som vanligt så känns det som jag har sjukt mycket att göra och väldigt lite tid till att göra det. Men så fort jag blir frisk så kommer jag orka mycket mer och då ska det nog gå bra. Då kan jag också fortsätta med morgonpromenaderna som har legat på hyllan en vecka nu. Jaja, nu tänkte jag i alla fall lägga mig i badkaret och bli riktigt varm, krypa ner i sängen och läsa Stieg Larsson hela kvällen :)

Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0