Sådärja :)

Jag skrev detta: 2009-08-04 Klockan: 23:15:50
Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och planerar att börja blogga igen.. Kan inte lova att det blir speciellt mycket men jag ska göra mitt yttersta för att skriva någonting varje dag.. De senaste tre dagarna har jag ägnat full konsentration åt facebook och hur det fungerar.. Har ju varit väldigt fast i bilddagboken men eftersom nu så många använder facebook så måste jag väl medge att jag också har gått över till "the dark side". Nu när jag äntligen har förstått hur man har koll på allting så måste jag medge att jag tycker det är väldigt bra.. Bara det faktum att två personer inte behöver lägga upp samma bild utan att den länkas mellan de båda användarna tycker jag är mycket fiffigt :)

Har också skapat en användare åt Max idag så nu är han också en ärad medlem och jag måste säga att det inte tog lång tid att övertala honom och han har redan förstått hur allting fungerar, så det är gött :) Har också ändrat min status på fb så att det står förlovad.. Nu har min granne redan snabb som hon är frågat när vi ska gifta oss.. Ehm.. jag svarade 13 oktober 2019. Då kanske jag kan tänka mig det.. Ne men allvarligt så har vi sagt att det får bli när det blir, och verkligen inte nu. Måste ju gå ur skolan och Max måste skaffa någon utbildning också innan det kan bli något.. Jaja..

Jag måste bara säga att jag längtar otroligt mycket till skolan, insparken och mina underbara vänner.. :) Ska bli så skönt att flytta upp till Jkp igen :) Men nu ska jag väl städa en massa korridorer och sådär.. Man kan ju inte bara lata sig på jobbet, även om jag jobbar natt...

Pussokram!

Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0