Hemtentamen i LOU och bakfylla...

Jag skrev detta: 2009-01-15 Klockan: 22:42:53
Torsdag 2009-01-15
Lovisa Davidsson


Igår var det kåren som gällde och även om jag bara tänkte dricka fyra cider, så blev det en till och tre shots. Så jag mådde som jag förtjänade när jag vaknade i morse med mina kära vänner Max, Simon och Erik. Jag hade beslutat att jag skulle gå upp klockan sju idag, men nej, så blev det inte. Mådde kasst men jag kunde inte sova så jag gick upp vid åtta. Gav killarna vatten och satte mig vid köksbordet men jag kunde inte plugga när jag mådde så dåligt så jag la mig i badkaret lite. Åt lite fil trots att jag var illamående vilket oftast brukar straffa sig men inte denna gången.

Vid halv tio så beslutade jag mig för att väcka Erik och Simon så jag kunde få plats i soffan och kollade på vänner hela förmiddagen så sesong sju är nu avklarad. Men självklart så ska Rachel bli gravid i sista avsnittet så att jag verkligen måste låna de tre sista sesongerna av Jonna imorgon. När killarna hade åkt så åt jag lunch och slappade. Klockan tre var det dags för mig att sätta igång med hemtentan som ska skickas in senast 08.44 imorgon bitti. Tog en paus och lagade Putte Wickmans korvgryta som blev god men pepprig. Sedan fortsatte jag med tentan och jag blev klar för en stund sedan. Skönt!

Idag kom till min förvåning alla tre böckerna som jag hade beställt. Lära svenska som jag tänkte börja läsa nu till helgen för att vara förberedd till nästa vecka. Få det gjort! som är en bok om hur man är effektiv i vardagen, något som jag antagligen inte behöver men eftersom jag är pedantisk så tänkte jag att det hade varit kul att läsa lite ur den. Plugga smart och lär dig mer! heter den tredje boken som jag tänkte kolla i lite innan jag börjar läsa den första. Hur man läser kursböcker mer effektivt är något som jag verkligen skulle kunna ha nytta av och samtidigt så finns det tips på minnestekniker som man kan använda till tentor. Dessutom kanske jag kan lära ut några av tipsen till mina framtida elever.

Men just nu håller jag på med Smärtans barn av Waris Dirie eller något sådant. Superbra bok som handlar om hennes kamp för att få bort omskärelsen av kvinnor. Tänkte att jag skulle borsta tänderna nu och läsa något kapitel innan jag går och lägger mig. Imorgon är det sista dagen på min första termin på högskolan. På måndag blir det nya tag!


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0