Hungrig morgon

Jag skrev detta: 2009-01-13 Klockan: 09:04:03
Tisdag 2009-01-13
Lovisa Davidsson


Idag vaknade jag och var hur hungrig som helst. Så jag gick upp och gjorde frukost till mig och älsklingen som vi åt i soffan framför "vakna med the voice" som för övrigt står på i bakgrunden fortfarande. Men nu är jag redan hungrig igen så det blir väl lite frukt innan jag beger mig till skolan. Idag har jag och Max varit tillsammans i 27 månader. När jag tänker på det så känns det som att det är sjukt lång tid som vi har varit ihop för att vara 19 år. Men samtidigt så känns det som att det alltid har varit vi och att det är väldigt fjuttigt att säga 27 månader. Men tiden är alltid svårt att hålla koll på, jag menar det känns ju som att det inte var alls längesedan man firade millenniumskiftet men det var ju nio år sedan.

Idag är det sista gången som jag och Jonna går på samma lektion på högskolan. Buhu! Men jag hoppas att jag ska överleva. :) Det viktigaste är att man verkligen måste se till att man träffas för tid finns ju alltid. Linda och Sandra har jag ju aldrig gått tillsammans med men vi var ju i samma insparksgrupp, men dem måste jag också försöka att hålla kontakten med. Vänner har man alltid nytta av och de tre har jag verkligen trivts ihop med detta halvåret. Så underbara personer alla tre. Men det är Jonnas tur att ta tag i en tjejkväll hos henne så jag hoppas att det kommer en inbjudan snart. Vi har sagt att det måste vara en "återträff" minst en gång i månaden. Och det är ett bra riktmärke tror jag. Istället för att bara säga "åh vi måste göra om detta snart" för då blir det oftast aldrig av.

Igår när jag och Max var ute och gick i regnet så gick vi förbi en liten stuga där det stod "Skincare" och vi gick in och beställde en tid för att rengöra min rygg. Så kan äntligen en hudexpert kolla på den och se vad jag kan göra för att försöka hålla dom där röda hårda prickarna som gör så ont borta. Men nu ska jag läsa lite i "pedagodik för 2000-talet" som är världens tråkigaste bok! Men "you've got to do what you've got to do".


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0