Rörig dag..

Jag skrev detta: 2009-01-14 Klockan: 17:38:14
Onsdag 2009-01-14
Lovisa Davidsson

Skulle egentligen gå upp vid sju idag men som vanligt var vi trötta och sega efter långpromenaden igår så jag gick helt enkelt upp kvart i nio och bussen gick till jönköping tio över. Så jag slängde på mig kläderna och gick ner för att äta frukost. Men eftersom det var stressigt så gjorde jag två mackor som jag kunde äta på bussen men jag åt ett ägg och ett glas filmjölk. Problemet var bara att när jag skulle hälla på kanel på filen så, ja, jag tog curry. Jag tyckte det såg väldigt konstigt ut och jag insåg mitt misstag men lyckades ta bort curryn och hällde på kanel istället. Sedan blev det en väldigt snabb promenad till busstationen och jag fick springa sista biten för att hinna med bussen. Efter två timmar och en kvarts resa steg jag in i min lägenhet.

Sedan när jag skulle laga mat och hacka löken till tomatsalladen så skar jag mig i tummen. Så just nu är jag väl lite handikappad. När jag hade ätit så var det dags för min ryggbehandling som jag bara kan sammanfatta som smärta. Visst var det skönt när jag fick en massa krämer och ånga på ryggen. Men sen kom vi till det momentet där hon skulle klämma sönder min rygg. Fy fan! Men efter en kvart var det över, tack och lov. Ska dock tillbaka dit om typ en månad och göra samma sak igen. Aj. Får hoppas att det blir bättre i alla fall.

Magen kurrar igen och jag skulle behöva laga något men jag ska åka om en trekvart så jag hinner inte. Får slänga in en fiskgratäng i micron kanske. Jaja. Sedan är det dags för Kåren med Jonna och Elinor. :) Ska träffa Catharina på kåren också, och sen kommer Max, Simon och Erik in till centrum för att de ska festa så kanske träffar jag dem lite också. Men jag ska verkligen inte dricka så mycket för jag behöver gå upp tidigt imorgon för att göra hemtentan. För ja, jag har inte gjort någonting och jag behöver maila in den imorgon kväll. :S Men det kommer gå fort att göra det. Men nu är det dags att sätta igång med någon slags mat.


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0