11 mars

Jag skrev detta: 2009-03-11 Klockan: 20:33:38
Idag var det Ullaredsdag. Jag gick upp klockan fem och vid sex var jag hos Emma som jag plockade upp. Vi begav oss "hemhem" för att byta till mammas diselbil för att sedan fortsätta. Vi var framme vid Ullared klockan åtta och fikade lite innan vi tog tag i varsin frostig kundvagn. Det var världens bästa dag när det gäller att gå på Ullared. Det var inget folk alls! Eller jo det är klart att det var men shit inte ens första parkeringsplanet, om man kan kalla det det, var fullt. Så det var tre lugna timmar och vi gick och strosade.

Det blev som vanligt en ganska full vagn med två lådor under. Köpte massa tvål och sånna saker, underkläder, ja det vanliga. Hittade en t-shirt, klänning, leggings, tröja, shorts och en vårjacka som allting var jättebra. Sen köpte jag också två par byxor som jag kan ha när jag tränar. Gick in i kexaffären och köpte lite eftersom jag och Max är helt galna i ost och kex på kvällarna. Jag och Emma var ju intresserade av att besöka den nyöppnade sexoutleten som det har talats så mycket om. Men det var en stor besvikelse! Butiken var helt öppen så man såg hela tiden vad alla kollade på liksom, det var inte alls så stor lokal och inte alls så stort utbud som jag trodde. Så det blev ingenting köpt. Med tanke på att det kanske blir sexparty hos Emma så kan jag ju köpa något då. :)

Vi bytte bil "hemmahemma" och drack lite kaffe och snackade med mamma. Träffade alla djuren och så med eftersom jag saknar dem hela tiden. När jag kom hem till lägenheten så packade jag upp allting och la var sak på sin plats och sen gick jag direkt till gymmet och körde lite styrka med benen. Tog inte i för hårt eftersom jag har ett pass både imorgon och på fredag. Jag duschade och lagade min supergoda fisk i ugnen och nu ska jag bara plugga på redovisningen imorgon som jag inte har börjat på. Jävla sagor! Men det är väl ett ont måste. Sen blir det lite tv och sängen med tanke på att jag gick upp klockan fem i morse. :)


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0