12 mars

Jag skrev detta: 2009-03-12 Klockan: 21:41:16
Idag är jag så sjukt trött! Det var så himla nära att jag tryckte på snooze och missade "redovisningen" för jag ville verkligen inte gå upp. Klockan var ju sex men det kändes som den var typ 3 på natten. Men jag släpade mig till skolan och läste de där jobbiga sagorna så att jag kunde ta mig hem sen. Kom hem vid ett och sköt upp lunchen så att jag kunde sova en timma först och det var som vanligt underbart. Hade jag kunnat så hade jag sovit middag varje dag! Så mysigt och skönt.

Jag och Emma var på ett danspass som var helt okej. Visserligen hatar jag och dansa men i ordnade former kan det faktiskt vara ganska kul. Men nja, jag blev ju varm och fick för en stund mjölksyra i benen. Men annars var det konstiga rörelser, absolut ingen träning i överkroppen. Det var som Emma sa: man kände sig mer utvilad än utmattad. Så det kan ju vara en kul grej och köra någon gång, men jag föredrar ett vanligt pass med mycket mer styrka. Men imorgon så ska jag och kanske Emma gå på ett melodifestivalpass som går i Jönköping. Det är som ett vanligt pass men det är bara låtar ifrån melodifestivalen och eftersom det är final på lördag så är det ju kul.

Träffade Linda för en gångs skull i skolan idag så vi bestämde att jag skulle hänga med henne och Åland och käka lunch imorgon. Trevligt, trevligt. Jonna ska ju hem i helgen så hon kunde inte hänga med. :( Nästa gång vi träffas allihop är ju på påskafton på Lindas 25-årsfest. Jag snackade med Max pappa igår och han sa att det kommer bara bli värre ju äldre man blir när det gäller det här med att träffas. Usch! Man vill ju ha tid med alla sina vänner, pojkvännen, träningen, familjen OCH skolan. Kommer nog alltid att vara en ständig kamp för att få allting att gå ihop.

Nu är det bara tre dagar kvar tills Max kommer hem och jag saknar honom så mycket. Nästa månad får vi börja göra en budget och så med för att det är jobbigt att fundera över pengar hela tiden och speciellt när inte Max har någon lön så blir det så konstigt. Jag köper saker för mina lån och han köper saker för hans sparade pengar. Behöver få lite mer koll på vad allting går till. Jag kollar på lyxfällan så det är väl därför jag börjar tänka på det. Men det låter så bra att ett par öppnar ett sparkonto tillsammans som man kan använda till mysiga saker tillsammans. Jag hoppas verkligen att jag tjänar mycket pengar i sommar så att vi kan åka på en veckas sistaminutensemester i höst. :) Kanske är jag ledig någon helg i sommar då Max också är ledig så vi kanske kan åka till havet eller tälta eller vad som helst. Det är bara kul att hitta på något tillsammans. Längtar till sommaren och våren borde komma nu. Jag säger som Jonna: jävla snö!


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0