14 mars

Jag skrev detta: 2009-03-14 Klockan: 16:23:58

Äntligen helg och det betyder vilodagar. Men jag vill egentligen inte vila. Istället för att det känns konstigt att gå till Friskis så känns det konstigt att jag inte ska göra det idag. Men när Julia kommer så ska vi gå en timmes runda med Laban så lite får jag ju röra på mig. Sen måste vi ner till centrum och handla något till kvällsmat för att jag har inte bestämt vad vi ska äta. Julia är lite mer kräsen än vad jag är så jag får se vad hon är sugen på. Det ska bli så himla kul att träffa Laban också. Saknar alla djuren väldigt mycket men Laban är ju som en hel person så honom saknar jag extra mycket.

Någon som jag också saknade igår är Max. Usch, jag kände mig så ensam så jag satt och lipade när jag pratade i telefon med honom. Ska hämta honom i natt vid fyra så vi får i alla fall ses nästan hela dagen imorgon. Men sen åker han ju igen. Men två veckor ska jag väl klara. Har ju redan klarat en. Igår var det den 13:de så jag fick ett sms på morgonen som löd: Hej min älskling! Känns underbars att veta att du har varit och levt med mig i 29 månader! Älskar dig! Herregud vi har verkligen varit tillsammans länge nu. Och efter varje månad så älskar jag honom bara mer och mer. :)

Ikväll kommer Åland hit för att titta på Melodifestivalfinalen :) Måste gå in på Jonnas blogg och se vad hon förutspår så jag vet vad jag ska förvänta mig. Förra gången hade hon ju helt rätt så :) Så blir det en god chokladefterrätt. Lägger upp receptet för den är så himla god! :)

Gooey chocolate puddings (4 pers)

125 g mörk choklad (minst 70%)
125 g smör (helst osaltat)
3 st ägg
150 g socker
35 g vetemjöl
4 dl vispgrädde

Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg smör och choklad i en skål och smält över vattenbad. Rör om då och då. Vispa ägg, socker och mjöl men bara så att det blandas. Rör ner chokladblandningen och ställ smeten åt sidan. Smöra och mjöla fyra små ungsfasta formar och häll i smeten. Grädda i tio minuter så att ytan blir stel men den fortfarande är smetig inuti. Vispa grädde att servera till. :) MUMS!


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0