15 mars

Jag skrev detta: 2009-03-15 Klockan: 20:50:29
Nu är helgen snart slut igen. Melodifestivalen kan jag väl bara sammanfatta som förvirring och chock, men jag tycker ändå att det var ett hyfsat bidrag som gick vidare. Jag menar om Lordi kunde vinna så kanske en operalåt kan vinna? Jaja, detta året får vi ju kvala med så. Men jag röstade i alla fall en massa på Heat, Ugglas och EMD. Max kom hem i natt och jag slapp som tur var hämta honom så Pontus familj skjutsade honom till mig. Hade svårt att sova och jag vaknade halv åtta och låg vaken hur länge som helst men jag kunde till slut somna om och gick ut och gick med Laban vid nio. Jag gjorde frukost åt oss och väckte Max och Julia.



Fick ett ryck och ville baka något som Max kunde ta med sig till Göteborg när de ska jobba hela dagarna. Så jag åkte snabbt ner till affären och köpte det som fattades i kylskåpet och lite saker till gulaschsoppan som vi skulle käka till lunch. Klockan tolv kom mamma och fikade med oss för att Julia behövde skjuts hem. Jag och Max åkte till A6 och jag köpte några burkar och makeup-remover. Sedan lagade vi mat och kollade på Footloose som är en klassiker. Vid halv sex kom Lasse och hämtade Max och jag stack ner till Friskis och körde ett medelpass. Det är så himla skönt och kul att träna. Känns verkligen som att jag kommer gå ner i vikt och få lite muskler. :) Så nu har jag bokat in ett pass imorgon, på tisdag och fredag morgon innan vi åker till Trosa. Så får jag köra gymmet på onsdag och torsdag.

Nu ska jag se på tv lite till och läsa lite i Män som hatar kvinnor. Vill snart bli klar med den boken men jag har ju typ 450 sidor kvar. Men så fort jag kommer in i den så blir det nog bra. Jag har så himla många böcker jag vill läsa nu. Och samtidigt ska jag läsa två kursböcker denna veckan har jag tänkt. Får se hur det blir med det. Åter till tvn och Wipeout som faktiskt är ganska kul, det är ju ändå Felix som kommenterar.


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0