17 mars

Jag skrev detta: 2009-03-17 Klockan: 18:38:48
Igår efter grupparbetet så gick jag till House of pain för att fråga om den tänkta tatueringen. Dom var otrevliga och dryga och ville inte tatuera på fötterna, sen visste de inte vad times new roman var så ja.. Kommer kosta typ 1500 så jag tror att jag väntar till i höst elle något för jag behöver ju inte tatuera mig just nu. Man ska inte stressa med sådant. Men jag kanske ska fråga Lasse om jag kan snacka med hans tatuerare, har fått för mig att han är ganska billig också. Jag körde step 1 på kvällen och det var väldigt jobbigt eftersom jag aldrig har gjort det innan. Övningarna var faktiskt ganska svåra så jag hade fullt upp med att hålla koll på benen, struntade i armarna.

Men det kändes som att jag skulle spy när jag var färdig och jag har mått ganska dåligt de senaste dagarna. Täppt i näsan ibland, ont i huvudet och mår illa. Och jag mår inte bättre idag. Jag avbokade faktiskt passet idag för att jag vill verkligen inte bli sjuk nu när vi äntligen ska upp till Trosa igen :) Saknar Lasse, Mia och Leon så mycket. Jag tänkte att om jag vilar idag så kanske jag kan träna ons, tors och fre innan vi åker och slappar hela helgen. Ska bli så skönt att ta det lugnt och träffa Max, Oliver och kanske få en annan uppfattning om hans flickvän. Känns bara som att hon är en rökande, skolkande jobbig människa men förhoppningsvis är hon jättetrevlig eftersom vi ska spendera hela helgen tillsammans.

Ska försöka hjälpa Mia att städa och laga mat lite mer i helgen. Kanske städa Leons rum för sånt gillar jag när man ska organisera allting i lådor och så. Jaja, men efter föreläsningen idag som för övrigt sög så gick jag till Expen och anmälde mig som huvudfadder i vår faddergrupp. Jag ser verkligen fram emot insparksveckan. :) När jag kom hem så åkte jag ner för att handla lite och sen lagade jag mat. Catharina messade så jag följde med henne till A6 en sväng och sedan till Dalvik till en kompis till henne som heter Sara. Vi gick ut och gick så jag rörde mig lite idag i alla fall. Men nu tänkte jag att jag ska göra några schnitzlar eller hur det nu stavas. Hemmagjorda såklart eftersom det är så enkelt och mycket nyttigare än köpta. Till det blir det grönsaker och café de paris sås. :)


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0