24 mars

Jag skrev detta: 2009-03-24 Klockan: 13:42:21
Nu är det väl dags att skriva ett litet inlägg igen. I fredags var jag på ett pass klockan sju på morgonen för att jag skulle hinna träna innan vi skulle åka till Trosa. Jag gick upp tidigt och åt frukost och körde passet som bara är 45 minuter på morgonen istället för 55 men shit vad jobbigt det var. Man är ju inte pigg för fem öre och så ska man hålla på och hoppa runt när man knappt har tagit upp någon energi i kroppen efter frukosten. Men å andra sidan var det väldigt skönt att komma igång så tidigt på morgonen och vi var typ bara sju personer på passet, till skillnad från när man på ett vanligt pass vid 4-5-tiden är 30. Så gott om plats fanns det och det kändes mycket mer som en personlig träning. Om jag har möjlighet att köra sånna tidiga pass så ska jag verkligen göra det men vi börjar ofta vid halv nio på fredagar och då hinner jag inte om jag inte stressar och tar bilen.

Vid halv tolv så kom i alla fall Lasse, Max, Oliver och Jenni och vi fikade lite innan det bar iväg uppåt i landet. Det blev en ceasar-sallad på donken på vägen och det kändes inte som en evighet att åka upp denna gången. Sedan var det en mysig helg uppe hos Lasse, Mia och Leon med middagar, bowling, promenader, fika och allmänt lugn. Fick lära känna Jenni också som var väldigt trevlig. I söndags när det var dags att åka hem var det lika tråkigt som vanligt eftersom vi alla vet att det kommer dröja så länge innan vi ses igen.



Mys med Max på ett café som heter "Tre små rum"

  
Det såg ut som tapeter men när man tittade närmare
så var det faktiskt målade motiv på väggarna.

Igår pluggade jag och sedan gick jag och Max på ett medelpass. Jag tror att han blev lite överraskad över hur tufft det faktiskt var. Men det var kul att han ville följa med och prova och jag hoppas att det blir fler gånger för det är mycket roligare om vi tränar tillsammans. Hela den här grejen med att vi ska träna och äta nyttigt båda två är jättekul för då har vi något att göra tillsammans. Eller som Max säger "en orsak till att vara tillsammans" haha! Ne, men det är faktiskt jättekul att dela ett intresse eftersom vi egentligen är ganska olika.

Idag är jag hundvakt åt Catharina så Domenic eller hur det nu stavas ligger och sover i hallen. Har pluggat idag också och gjort klart min mindmap som jag ska använda imorgon på litteraturseminariumet. Jag tänkte att jag skulle åka till skolan och vara där vid halv nio, nio även om vi inte börjar innan halv elva för att förbereda mig lite, för jag är inte riktigt klar. Och så måste jag skriva ut alla papper eftersom jag fortfarande inte har köpt min skrivare som jag fick i julklapp. Knäpp är jag. Men samtidigt vill jag inte köpa en skrivare som är dålig och som jag kommer att ångra att jag köpte och jag vet ju inte vilken som är den bästa så.

Idag ringde ComHem för typ 6:e gången för att fråga om jag inte vill ha gratis telefoni nu när jag har bredband och tv. Vilket jag har tackat nej till alla gånger eftersom jag skiter i en jäkla hemtelefon som bara är onödigt. Så jag var lite otrevlig, tror jag, mot den unga killen i telefonen och förklarade att jag redan har tackat nej till det hur många gånger som helst och att han gärna kunde göra en anteckning i datorn om detta. Och han bad så hemskt mycket om ursäkt. Alltså, egentligen borde jag väl inte skälla ut honom för det är ju inte hans fel, men samtidigt. Hur irriterad blir man inte?

Imorgon är det premiär för Kenny Begins som är den nya Kenny Starfighterfilmen! Äntligen! Jag och Max har självklart reserverat biljetter så vi kan se den efterlängtade filmen. Hoppas bara att den är bra nu, för jag har fan väntat i tre år på att den ska komma ut. Imorgon kommer CSN också och det är ju väldigt underbart och välbehövligt :) Jag är förresten så himla sugen på att baka bröd, muffins och kakor hela tiden. Men inte att äta, bara baka. Men vi har ju så fruktansvärt liten frys så det blir ingenting med det. Eller kanske bakar jag det där brödet som jag fick recept på av Mia. Men det blir nog på torsdag då, när jag har fått pengarna. :)


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0