25 mars

Jag skrev detta: 2009-03-25 Klockan: 18:23:28
Idag har det varit en ganska slapp dag. Eller vi gick upp och åt frukost. Jag gav mig på Män som hatar kvinnor och läste 75 sidor och den börjar bli riktigt bra nu. Vi åt de våfflorna som var kvar från igår med spenat i och med en skinkröra. Vid elva var vi nere på gymmet och tränade nästan en timma. Vi duschade och gjorde iordning oss. För en gångs skull så åkte vi in till Jönköping och handlade på ICA Maxi eftersom pengarna har kommit idag och det var dags att fylla på i skafferiet och så där. När vi kom hem så var vi fruktansvärt hungriga och gjorde en tacopaj som blev helt okej.

Sen läste jag ytterligare 75 sidor och har läst mer än halva boken nu och jag känner mig lite stressad för att jag vill läsa de andra två böckerna också så snabbt som möjligt. Men jag har fortfarande inte läst klart de andra böckerna som jag håller på med. Och jag har hur många som helst på min lilla lista i huvudet som jag vill läsa. Men jag får ju läsa en massa i sommar i alla fall, eller jag hoppas det i alla fall.

Nu gör vi en fläskfilé i ugnen med bacon, ädelost och soltorkade tomater som vi ska käka snart. För sen är det dags att göra iordning vårt "godis" till bion som är en nötblandning och sen bär det av till Jönköping. Åh, det ska bli jättekul att se filmen som jag verkligen har höga förväntingar om. Och sen är det ju så att när man har bokat in att man ska hitta på någonting så byggs en förväntan upp. Det är mycket roligare att planera in sånna saker, än att bara åka och göra dem tycker jag. Fast det är ju bra att vara spontan också.

Nu vill jag verkligen att snön ska försvinna så att jag kan börja cykla till skolan och gå morgonpromenader. Så himla härligt att det var molnfritt idag i alla fall. Man blir på så bra humör. Och så behövde jag ju inte gå på något litteraturseminarium och det lättar ju upp lite :) Men samtidigt hänger hemtentan över mig. Men det ska väl inte bli så jobbigt. Jag tar det i helgen. Haha. Bäst för mig det, eftersom den ska in på måndag.

Ska boka in ett pass imorgon så att jag kan träna med Britta och Emma. Sen blev jag så sugen på att simma på Rosenlundsbadet men eftersom Max åker med pappa till Södertälje imorgon så bad jag Emma att följa med på fredag. Så det ska bli skönt att kanske simma en timma och sen sitta i bubbelpool och bastu :) Kostar ju bara 40 kronor som jag upptäckte och det är ju trevligt.

Förresten ska jag påminna om Earth Hour på lördag mellan 20.30-21.30. Såg till min förvåning att Arla har gjort om mjölkpaketen till svarta för att uppmärksamma det också. Även om man tänker att det gör väl ingenting om inte jag släcker så gör det! Läs en bok, tänd några ljus istället. Herregud, det är ju bara en timma i livet det handlar om! Så stäng av strömmen en timma på lördag :)


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0