26 mars

Jag skrev detta: 2009-03-26 Klockan: 19:57:29
Idag gick jag upp som vanligt kvart över sju, gjorde frukost och tittade på nyheterna. Surfade på internet lite och har fastnat lite vid onlinespel så jag har nördat mig lite. Sen skulle Max till arbetsförmedlingen så då passade jag på att skriva ut, kopiera och låna Skattkammarön på skolan och till min förvåning träffade jag Jonna. Jag tror inte att vi har setts PÅ skolan sen vi slutade i julas. När vi kom hem var det lunchdags och sen läste jag Män som hatar kvinnor och jag är helt fast i boken nu. Har nog bara 100 sidor kvar.

Vid kvart över två begav jag mig till bussen och träningspasset inne i Jönköping men påväg till Friskis så fick jag ett sms av Emma som inte mådde så bra, och varken Britta eller Carro dök upp så jag tränade själv och svettades som vanligt. Man känner sig så himla nyttig när man blir helt svettig i nacken, härligt! När jag kom hem så gjorde jag fullkornsvåfflor med annanas och vit choklad. Jag kommer väl föräta mig på våfflor denna veckan men hur ofta äter man det? Så då kan jag göra det. Imorgon tror jag att jag ska göra fullkornvåfflor med lin- och solrosfrön med keso och blåbär tror jag. :)

Max åkte ju till Södertälje med pappa innan och han kommer ju hem imorgon eftermiddag så vi ses ju snart igen. Men vi kommer köra våra egna race resten av veckan om man säger så. För Max gör ju provet på lördag och sen kommer han åka till Gislaved så jag har lugn och ro och kan göra hemtentan och läsa böcker ifred. Och sen ska jag ju läsa Skattkammarön och lite annat till på tisdag och kursstarten. Åh, egentligen är det väl inte så mycket att göra. Men det känns som att jag måste börja avverka sakerna nu. Och sen behöver vi verkligen städa i lägenheten och blablabla... Nu ska jag i alla fall gå och duscha och läsa lite i boken, kanske se på Lyxfällan. Imorgon är det kursavslutning och sen ska jag simma, härligt :)


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0