28 mars

Jag skrev detta: 2009-03-28 Klockan: 15:38:24

Igår var det stressigt. Jag gick upp halv sju, var i skolan till tolv. Sedan åkte jag hem och diskade berget av disk som har en tendens att samla sig på min diskbänk och så damsög jag i lägenheten och det var mycket välbehövligt. Sedan åkte jag till Rosenlundsbadet och simmade med Emma. Eller ja, vi simmade egentligen bara en halvtimma och så badade vi bubbelpool och bastade resten av tiden men det var väldigt skönt. Max och pappa kom vid halv sex och då gjorde jag våfflor så vi kunde fika lite. Sen gjorde jag väl inte så mycket resten av kvällen. Vid sju så lagade jag mat men när vi väl skulle äta så var jag så trött så jag började gråta. Gick och la mig utan att ha ätit kvällsmat efter att Max hade sagt: Åhhh! Du är ju alltid trött. Lär dig att sova. Det är inte synd om dig ett skit! Så klockan åtta la jag mig ledsen och sov faktiskt hela natten till klockan halv sju i morse då jag gick upp och gjorde frukost.

När vi hade ätit och Max hade sakt förlåt för att han hade varit dum så körde jag honom till högskoleprovet och åkte sen hem igen. Satte mig och började med hemtentan som går segt som vanligt. Skrev en sida och sen åt jag lite mellanmål innan jag gick ner till medelpasset på Friskis. Lika svettigt som vanligt eftersom det är så dålig luftkonditionering så när man är många i salen känns det som att det är 40 grader där inne. Sedan gick jag snabbt hem och slängde mig i duschen för att bli klar så jag kunde hämta Max tio i två så vi kunde äta lunch.

Plugg kräver glasögon...


Åkte till Jensens Böfhouse eller vad det nu heter och såg att vi kunde utnyttja en rabatt så vi behövde bara betala för en av oss. Men jäklar vad stressigt det var för det dröjde typ en halvtimma innan maten kom in och så skulle vi hinna äta innan Max skulle vara tillbaka klockan två. Men vi hann med nöd och näppe så jag hoppas att det går bra för Max nu när han sitter och skriver. Men det ska nog inte vara några problem. Men jag hade varit så nervös! Jag tror att jag inte har varit så stressad i hela mitt liv som den dagen då jag skrev högskoleprovet. Jag har väl mina funderingar på att göra det igen sen när jag har gått ur högskolan vilket är om fyra år. Men jag får väl se. Det hade varit kul att kolla om man har blivit bättre eller sämre sen man gick på gymnasiet.

Självdiciplinen är inte på topp just nu så jag har slösat en timma på att titta på reprisen på du är vad du äter eftersom jag missade den i veckan. Har datorn på och dokumentet med hemtentan uppe för på något sätt så får det mig ändå att känna mig som att jag gör någonting även om jag vet att det inte är fallet. Men jag funderar ju hela tiden på vad jag ska skriva och så. Men jag tror inte att det blir så mycket mer gjort idag. Ska hämta Max om en trekvart och så ska vi bara packa och tanka innan vi beger oss till Ryda. Ska bli skönt att komma hem lite och få god mat och titta på fotboll hos grannen ikväll. Om jag orkar att vara vaken det vill säga.

Fan! Jag fattar inte vad det är med mig men jag är så sjukt trött hela tiden och jag försöker att sova jättemycket men det verkar inte hjälpa. Och det hjälper verkligen inte att Max blir arg på mig varje gång jag blir trött, för jag kan ju egenligen inte hjälpa det, eller? Måste fråga mamma om vad jag ska göra. Hon brukar kunna sånt där. Imorgon blir det väl en hundpromenad med syrran i skogen om det inte är för dåligt väder. Ska bli kul att komma hem och träffa alla djuren och så. Jag får se när jag åker tillbaka igen. Antagligen på måndag förmiddag nån gång.


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0