Kenny Begins

Jag skrev detta: 2009-03-26 Klockan: 10:00:41
Igår var jag och Max på den mycket efterlängtade Kenny Starfighterfilmen. Finns mycket att säga om den. Först och främst tycker jag att man borde se serien som har gått på tv ett antal gånger så att man förstår hur Kenny-filmen kommer att vara uppbyggd. Det var verkligen en Kenny Starfighterfilm, efter 10 år finns fortfarande allting som gör Kenny till just Kenny kvar och det är underbart! Om man tycker om Nisse Hult bör man se filmen för nästan alla skådespelare är med, med tanke på att det är samma person som har skapat båda serierna.

Sissela Kyle, JOHAN REHBORG, Björn Gustavsson, Johan Glans och en massa andra.. Sveriges elit helt enkelt. Man har behållt de helt idiotiska dialogerna och Kennys idiotiska svar, vilket var väldigt roligt. Fortfarande tattiga dataeffekter men det är ganska kul ändå. Till min förvåning och förtjusning så var också Cecilia Frode med! Och hon är så himla rolig, speciellt hennes monologer som hon gör som clown, men det är ju en helt annan historia.. Jaja.

Dialogerna som skulle vara lite kärleksfulla mellan de två ungdomarna i filmen är lika löjliga som svenska dialoger brukar vara och jag störde mig enormt mycket på tjejens skrik för att de var helt omänskliga. Jaja, sen var det häftiga effekter när det gäller tre övernaturliga människor som är på "de ondas sida" vilket jag blev förvånad över.

På det hela taget så är jag riktigt nöjd med filmen och den får 4 av 5 fingrar av mig. Helt klart en film jag kommer köpa och titta på när jag är bakis på en söndag tills jag kan alla repliker utantill och den blir rolig bara för det. :)
SE DEN!





Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0