Att köpa skor är min last...

Jag skrev detta: 2009-08-29 Klockan: 16:47:02

Idag var jag och Max inne i stan för att kolla på förlovningsringar som vi skulle ha gjort för länge sen men det har liksom inte blivit av. Och vi fastnade för en riktigt snygg ring i vitt guld. Båda var väldigt nöjda med den och eftersom de förra ringarna vi hade blev så repiga för att dom var i silver så tänkte vi att de skulle vara i vitt guld istället. Men när tjejen i affären berättade vad dom kostade så tänkte vi om. De båda ringarna kostar över 5 500 kr och det tänker jag verkligen inte lägga på en ring, definitivt inte när jag är student. Och när vi hade pratat lite så beslutade vi att det nog får bli silver ändå och så får vi helt enkelt byta ut dom när dom ser för slitna ut. Med tanke på att Max så lätt tappar bort saker så är det nog det bästa. Jag vill inte ha en ring på handen som kostar över 3000 som jag hela tiden ska vara orolig för att tappa bort. Nej, det blir nog en billigare i silver istället. Vi tänker oss kanske 1000 kr per ring är helt okej. Priset avgör ju inte hur mycket vi älskar varandra.

När vi hade kollat på ringar så gick vi in till Akademibokhandeln för på kursstarten av psykologin så berättade en tjej att hon hade en översättningspenna. Eftersom jag ska läsa så mycket på engelska så tänkte jag att det kan vara en bra idé. När vi kollade så hade dom inte den billigaste hemma som dock kostade 1500 kr, men jag tror att i längden är det värt pengarna. Det går så himla snabbt och jag fattar ärligt talat inte hur det kan fungera. Men dom hade bara en demo hemma och eftersom Max är så smart så frågade han vad killen i affären ville ha för den. Killen skulle kolla upp det så vi ska ringa dit på måndag och kanske kan vi få den för en 1000-lapp. Det hade varit superbra. Pennan har 300 000 engelska ord så det kommer räcka gott och väl :)

Max skulle kolla in ett par nya converse på Nilssons men så kom han på att han skulle köpa dem hemma i Gislaved istället. Men då får jag ju syn på lite skor. Och jag är på jakt efter ett par vita tygskor eftersom mina gamla som jag har haft i två år har gått sönder nu under insparken. Och sen ville jag egentligen köpa de små svarta läderconversen men så hittade jag ett par svarta vagabond istället. Både de vita tygskorna och de svarta stod på 70 % hyllan och jag kände bara att jag var tvungen att passa på eftersom jag ändå ska köpa något liknande ganska snart. Så dessa blev det :)

Ett par svarta vagabond som är rosa innuti :) Kan byta till rosa skosnören också om jag har lust. Tänkte att de skulle passa utmärkt till min nya svarta skinnjacka till hösten :) Dock lite för stora men med ett ilägg så ska dom nog fungera perfekt och sen när det är lite kallare är det ju bra att kunna ha ett par tjocka sockar i också. Och priset då? Underbara 69,50 !!!!!



Ett par vita tygskor, ungefär likadana som jag har haft innan, le qook sportif eller vad dom nu heter. Kommer funka som skolskor till ett par jeans eller skor till overallen på sittningar och så :) Också rea på dom här och jag fick dem för? Superbra 119,50!!!!


Kommentarer :)

Kommentera gärna ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Det viktigaste av allt, Kommentar:


Trackback
RSS 2.0